Автор: admin
Публикувано на: 10.12.2010 22:27:53

Рейтинг:

Британка

По едно време имах съседка, която ежедневно звънеше в полицейското управление, защото все и се привиждаха крадци. Отначало редовно изпращаха патрулка, но в последствие органите на реда разбраха, че си губят времето.

Тогава си мислех, че едва ли има друг толкова параноичен човек, що се отнася до кражби, но тези дни ми попадна доста интересна информация за британка, която по време на скорошните обилни снеговалежи в Европа е занимавала полицията с доста интересен случай на „кражба”.

Дамата се обадила много притеснена в полицейския участък, като казала по телефона, че не го е проверявала от 5 часа и когато излязла да пуши цигара, той бил изчезнал.

Диспечерът първоначално помислил, че става въпрос за дете, но когато попитал жената кой точно е изчезнал, тя му отговорила, че някой е откраднал от двора снежния и човек. Тя дори се оправдала, че мислела, че той е в безопасност, въпреки че на тяхната улица често ставали кражби, но не смятала, че някой ще посегне на снежен човек.

Дежурните полицаи обаче не само, че не изпратили екип на мястото, но и порицали сериозно жената, тъй като докато тя ги е занимавала с глупости, някой може наистина да се е нуждаел от спешна помощ и да не е могъл да се свърже с тях.

Снимка: wwarby

Галерия Снежен човек
Британка се оплаква в полицията за откраднат снежен човек
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg