Автор: vladi
Публикувано на: 21.12.2010 14:29:17

Рейтинг:

Жена

Американка доказа за пореден път, че родината и е страната на неограничените възможности, въпреки че сега я грози доста солена глоба, както и опасността да попадне зад решетките.

Докато патрулирали, двама полицаи в Синсинати, щата Охайо, засекли автомобил, който криволичал по пътя и съвсем нормално решили да спрат водача му за проверка. Тогава те станали свидетели на нещо, кояето едва ли някой си е представял, че  е възможно.

Превозното средство било управлявано от 36-годишната Колонда Хамилтън, която била със смъкнати панталони и задоволявала своите женски нужди с включен вибратор.

Колкото и странно и невероятно да ви звучи, Колонда споделила пред органите на реда, че често „изпуска парата”, докато управлява автомобил, тъй като и се налага да тества нови продукти на компанията, за която работи.

Колонда Хамилтън била задържана от полицаите, но съдът все още не и е наложил наказание, тъй като случаят няма прецедент. Вероятно за историята с вибратора ще и се размине, но американката е била употребила и наркотици, поради което може да се стигне до затвор.

Жена ползва вибратор докато шофира
Читателски коментари

Hotel Batihan - http://www.hotel-batihan.com/ 2011-06-27 09:08:50 0 отговори

Hotel Batihan - http://www.hotel-batihan.com/

Ами какво да ви кажа за ЦСКА Москва и техните безкрайни пикове и падове на формата. Толкова се изписа по темата в последно време, че не мисля, че и аз мога да кажа нещо кой знае колко по-ново. Само ви пожелавам повече оптимизъм- мисля, че това е рецептата за всичко :)))

paunov 2011-04-02 08:54:09 0 отговори

paunov

mnogo strasno

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg