Автор: vladi
Публикувано на: 27.12.2010 15:13:26

Рейтинг:

Полицай

Вероятно много пъти сте чували израза „светът е малък” и сте се уверявали, че това наистина е така. Историята на британски шофьор и полицай обаче направо граничи с невъзможното, но в действителност е напълно вярна.

Преди две години водач на автомобил в Лондон бил глобен от полицай, тъй като шофирал с превишена скорост. Година по-късно въпросният шофьор решил да емигрира в новозеландския град Крайстчърч.

Нищо неподозиращият британец заживял със своето семейство в Нова Зеландия и бил забравил за случката в Лондон, докато преди няколко дни той отново не бил спрян от служител на реда.

Причината пак била превишена скорост, но за най-голяма изненада, полицаят се оказал същият, който преди две години му наложил аналогична глоба в родината. И служителят на реда бил емигрирал преди година, при това също в град Крайстчърч.

За съжаление, не се разкрива дали двамата британци са станали приятели след втората случка, но полицаят отново наложил глоба на сънародника си, който от своя страна обещал повече никога да не превишава допустимата максимална скорост, тъй като явно ченгето го следва навсякъде.

Полицай глоби шофьор два пъти в двата края на света
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg