Автор: admin
Публикувано на: 14.07.2010 23:10:22

Рейтинг:

Сериен
В продължение на няколко месеца, полицията в британския град Саутхамптън издирва крадец, който отмъква дрехи от просторите на хората. За всеобщо учудване обаче, той се оказал не човек, а 13-годишен котарак.

Четириногото било издадено то стопаните си, които са пенсионери и го приютили в навечерието на Коледа. Те забелязали проблема отдавна и се стараели да връщат дрехите на собствениците им, но не винаги разбирали кои са.

Отначало Оскар, както се казва котаракът, мъкнел градинарски ръкавици и чорапи, но в последно време зачестили кражбите на дамско бельо, а на възрастната двойка и било доста неловко да обикаля съседите и да пита на кого е.

Наскоро двамата старци решили да се обърнат към полицейските власти и да им разкажат за котката клептоман, като по този начин мистерията с изчезващите дрехи била разгадана.

Според психолози, причината Оскар да краде дрехи и да ги носи на новите си стопани е, че по този начин им се отблагодарява за това, че са го приютили. В момента те търсят начин да го излекуват от клептоманията, но за съжаление той все още продължава да краде.

Снимка: Flickr
Галерия Котка крадец
Сериен крадец се оказа котарак
Читателски коментари

Georgi - www.bgstuff.net 2010-09-02 15:43:16 0 отговори

Georgi - www.bgstuff.net

Това в Китай или Виетам никога нямаше да се случи

Анонимен 2010-07-22 22:32:27 0 отговори

Анонимен

abe Oskar :D

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg