Автор: admin
Публикувано на: 11.02.2018 08:42:55

Рейтинг:

Варианти

Колкото и да не ни се иска, днес важи правилото: богатите стават все по-богати, а бедните – все по-бедни. Причината за това е, че с колкото повече пари разполагате, толкова повече възможности за инвестиции и печалби имате. Тъй като често хората, които искат да инвестират в добра сделка, нямат достатъчно средства да го направят, те прибягват до евтин SMS кредит онлайн бърз (billiga sms lån online snabbt) и ефективен метод да получите парите, които ви трябват на момента. За да сте сигурни, обаче, че това ще е печеливш ход, трябва да подберете разумно инвестицията си.

И така какви са вариантите за инвестиция, които биха могли да ви донесат печалба. Нека разгледаме предимствата и недостатъците на всеки един от тези варианти.

Благородни метали

Сред най-популярните такива са среброто, златото и платината. Предимствата на инвестирането в такива метали е, че лесно можете да се сдобиете с тях, както във вид на украшения, така и като монети. Сред недостатъците са трудното им намиране за покупка във вид на кюлчета, проблемът с тяхното съхранение и нестабилност на цената в зависимост от много фактори, като финансови кризи, недоверие в банките, спекуланти и др.

Ценни книжа

Както и благородните метали, лесно можете да се сдобиете и с ценни книжа, като се обърнете към брокерите, а те ви дават възможност да се сдобиете с действително огромни печалби. Всред негативите са губенето на много време за анализ на пазара, риска от бързо губене на акциите и тяхната зависимост от пазара и от брокера, както и проблеми с конвертирането им в пари.

Банкови депозити

Предимството на инвестирането в банкови депозити е удобството, но сред проблемите тук е загубата на доверие в банките, както и понижаване на лихвения процент, който понастоящем в България практически е равен на нула, тоест такава инвестиция не е печеливша.

Инвестиция в образованието

Доброто образование ви дава квалификация, която се заплаща по-високо. Това от своя страна ви дава възможност за по-големи доходи в дългосрочен план. Проблемите тук са загубата на време, прекарано в усвояване на нови знания и умения, както и нестабилността в търсенето на определени знания. Това означава, че не се знае дали в момента, когато завършите определен етап от образованието си, ще има търсене точно на такъв вид специалисти.

Собствен бизнес

Това е вариант, който повечето хора предпочитат, тъй като желаят сами да са си шефове, да имат свободата на избор какви проекти да започнат и как да боравят с наличните средства. Тук отново за жалост има отрицателни страни и те са необходимостта от наличие на начален капитал, високата конкуренция на пазара, високия инвестиционен риск, както и риска от фалит.

Инвестиране в недвижим имот

Този вид инвестиция от една страна предлага стабилност, но от друга изисква начален капитал, далновидност и трудности при продажбата му в последствие. Това е дългосрочна инвестиция, в която не само се налага да вложите пари в цената на имота, но и в ремонта и поддръжката, за да направите обекта по-привлекателен за купувачите и да имате възможността да го продадете по-скъпо.

Всеки един от посочените варианти за инвестиция крие в себе си предимства, но и рискове, така че трябва да се обмисли много внимателно. Ако вече сте избрали своя вариант и ви е необходим начален капитал, lan247.se ще ви предостави възможност бързо да се сдобиете с него.

Варианти за печеливша инвестиция
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg